Ammarnäsgården Fjällhotell

Ammarnäsgården Fjällhotell och Vandrarhem

Här i Ammarnäsgården är ingenting omöjligt! Vi   anpassar oss efter dina behov och ger dig  tips på storslagna naturupplevelser som du sällan ska glömma.   Ammarnäs erbjuder mycket bra vandringsleder runt byn och det byggs fortfarande nya. Ta med matsäcken och gå på dagsturer, korta eller långa. Kom tillbaka och njut av en bastu, därefter en god middag på Ammarnäsgården.

NYHET FÖR I SOMMAR.

Två-bäddsrum med balkong

Två-bäddsrum med balkong

VANDRARHEMSBOENDE I HOTELLET!

Två-bäddsrum med balkong,hundar tillåtna.Dessa rum kostar endast 790 kr kr/dygn (alla rum har egen dusch och toalett!Sänglinne och frukost ingår!

 

Välkommen att boka, hos oss hittar du ett prisvärt och bekvämt boende med dusch och toalett i alla rum. Ammarnäs har mycket att erbjuda, lättillgängliga fjäll att vandra i, korta eller längre turer.Islandshästridning, fiske, fågelskådning eller bara koppla av och njuta av tystnaden och lugnet som råder i byn. Här finns finns samekultur och nybyggarkultur, vi går hand i hand.

 

Foton på rummen

Alla rum i hotellet har dusch och toalett.

 

Del av stort fyr-bäddsrum.Lämpligt som familjerum.Balkong.

Del av stort fyr-bäddsrum.Lämpligt som familjerum.Balkong.

Del av rummet

Del av fyr-bäddsrum

 

 

 

Två-bäddsrum med TV

Två-bäddsrum med TV

Två-bäddsrum med balkong

Två-bäddsrum med balkong,hundar tillåtna.Dessa rum kostar endast 790 kr/dygn (alla rum har egen dusch och toalett!Sänglinne och frukost ingår.Vi lägger in lakan och handdukar,bäddar in och bäddar ur gör ni själva.

IMG_5036

Tre-bäddsrum

Två-bäddsrum med balkong,hundar tillåtna.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail