Fest och arrangemang

Vi erbjuder service kring stora händelser i livet.
Till Ammarnäsgården kommer man för att umgås och resan upp till oss efter vackra Vindelälven är i sig en fest.

Bröllop

Bordsplasering

Säg ja på en fjälltopp.. Säg ja på i kyrkan.. Säg ja på potatisbacken eller vid Vindelälven.
Vi på Ammarnäsgården erbjuder mysiga bröllop med känsla. Er dag, er vigsel, ert partnerskap är värd magi och med god mat, vår atmosfär och med fjällen som kuliss kan vi lova att det blir en dag att minnas.

Minnestunder

kyrkan_vinterAtt samla gästerna till en minnesstund direkt efter ceremonin är en viktig del av begravningen. Spänningen släpper lite tillsammans med människor som befinner sig i samma sinnesstämning. Oftast känns det rätt att låta de efterlevande utforma minnesstunden; att avgöra meny, dukning, placering och program i övrigt. Har du särskilda önskemål lämnar du dom till oss.

Kalas

Fest och glädje

Fest och glädje

Bjud in till fest! Med tre-rätters middag eller härlig plockmat och trevligt sällskap kommer du långt.

Oavsett om du planerar en stor fest eller en lite mer intim fest så boka gärna hos oss. På så sätt slipper du stressa på själva festdagen och kan njuta av kvällen.

Kompishelger

Du kommer enkelt ut på fjället med snöskoter eller på skidor.

Samla familj eller arbetskompisar och vänner för en weekend i fjällen med avkoppling, god mat och underbara fjäll. Toppenfina skoterleder och skidspår. Koppla sen av med bastubad och simtag i poolen.

Konferenser/Kickoff

Utsikt från Biergenas

Utsikt från Biergenas

Här har ni som grupp möjlighet att konferera i en inspirerande och vacker miljö. Genom att kombinera arbetet i konferensrummet med utomhusaktiviteter på fjället och god mat blir ni effektiva och får minnen för livet.