Höstmeny – A la carté (Fre-Lör from 1/9)

Förrätt
—–

Röding-frikadell 

serveras med mozzarella och timjanbalsamico rostad kavring – 145 kr

 

Varmrätt
—–

Rödingfilé

med cidersås, pressad potatis och smörbakade rotfrukter – 395 kr

Älgburgare

med friterad gul lök, saltgurka, tomat, sallad och pestodressing.
Serveras med pommes frites – 245 kr

Viltpanna

Viltskav med friterad gul lök och svampsås, rårörda lingon.
Serveras med pressad potatis – 245 kr

Kalventrecoté

med kall bearnaisesås, klyftpotatis och smörbakade rotfrukter – 345 kr

Vegetarisk Pasta

Pasta med gräddkokta kantareller, charlottenlök, ugnsbakade morötter och riven parmesanost – 245 kr

Ammarnäsgårdens Vegetariska Burgare

Sötpotatisburgare med friterad gul lök, grönsallad och laktosfri dressing. 
Serveras med parmesan och pommes frites – 245 kr

 

Dessert
—–

Ammarnäs frost

Vaniljglass med hjortron en klick amarettogrädde – 110 kr

Lingondröm

Vaniljglass med konjaksmarinerade norrlandslingon – 95 kr

 

Barnmeny
—–

Pannkakor

med grädde och jordgubbssylt  - 85 kr

Hamburgertallrik

med pommes frites - 85 kr

  Vid mat allergi eller –intolerans meddela oss i personalen.

 

 Smaklig måltid!