Höstmeny – A la carté (Fre-Lör from 1/9)
Förrätt
—–
Röding-frikadell
serveras med mozzarella och timjanbalsamico på rostad kavring – 145 kr
Varmrätt
—–
Rödingfilé
med cidersås, pressad potatis och smörbakade rotfrukter – 395 kr
Älgburgare
med friterad gul lök, saltgurka, tomat, sallad och pestodressing. Serveras med pommes frites – 245 kr
Viltpanna
Viltskav med friterad gul lök och svampsås, rårörda lingon. Serveras med pressad potatis – 245 kr
Kalventrecoté
med kall bearnaisesås, klyftpotatis och smörbakade rotfrukter – 345 kr
Vegetarisk Pasta
Pasta med gräddkokta kantareller, charlottenlök, ugnsbakade morötter och riven parmesanost – 245 kr
Ammarnäsgårdens Vegetariska Burgare
Sötpotatisburgare med friterad gul lök, grönsallad och laktosfri dressing.
Serveras med parmesan och pommes frites – 245 kr
Dessert
—–
Ammarnäs frost
Vaniljglass med hjortron en klick amarettogrädde – 110 kr
Lingondröm
Vaniljglass med konjaksmarinerade norrlandslingon – 95 kr
Barnmeny
—–
Pannkakor
med grädde och jordgubbssylt - 85 kr
Hamburgertallrik
med pommes frites - 85 kr
Vid mat allergi eller –intolerans meddela oss i personalen.
Smaklig måltid!