Skip to main content


Öppnar  feb 2026 Bordsbeställning


Öppet Fre-Lör 17-21  Bordsbokning 0952-600 03

HOTELLBAREN ÖPPNAR 11 till vi stänger (0100) SUTTERÄNGBAREN - särskild annonsering


-I baren serveras alltid barmeny (efter kl 21 tillkommer 100:-/beställning) -




Förrätt

  • Rökt lax på tunnbröd med basilika creme och grönt pynt
    175:-

    Vi serverar en förrätt baserad på tillgång av säsongens råvaror

  • Gravat reninnanlår på tunnbröd med hummus, kapris och grönt pynt
    175:-

    Vi serverar en förrätt baserad på tillgång av säsongens råvaror

Varmrätt

  • Ugnsbakad lax med gulbetor och smörtekt spetskål
    385:-

    Serveras med pressad potatis och vår egen bea-sås

  • Ugnsbakad fläskkotlett med bacon och rostade grönsaker
    345:-

    Serveras med vår egen potatismos, kantarellsås och svartvinbärsgelé

  • Ammarnäsgårdens Viltpanna
    385:-

    Renskav som serveras med hemgjort potatismos och
    en krämig svampsås och gröna tillbehör.

  • Oxfilé 200gr med friterad potatis och vår egen bea-sås
    545:-

    Serveras med ugnsbakade rotsaker och kryddsmör

  • Ammarnäsgårdens västerbottens-risotto med kantareller
    245:-

    Serveras med och ugnsbakad tomat


efterrätt

  • Ammarnäsgårdens efterrätt
    95 :-

    Serveras med vispad grädde


Barmeny hösten 2025 fr o m den 24/8

  • Ammarnäsgårdens hamburgare 200gr Högrev
    185 :-

    Serveras med tillbehör och pomes 

  • Ammarnäsgårdens pasta med renskav
    275 :-

    Serveras med rotsaker och svampsås

  • Ammarnäsgårdens viltpanna
    375 :-

    Serveras med renskav, potatismos, rotsaker och svampsås

  • Ammarnäsgårdens rödingpanna
    375 :-

    Serveras med stekt röding, potatismos, rotsaker och cidersås

  • Ammarnäsgårdens vegetariska rödbetsbiff
    275 :-

    Serveras med potatismos, svamp, hummus och rotsaker

  • Ammarnäsgårdens toast med skinka och ost
    85 :-

    Serveras med svamp, hummus och rotsaker